2018. július 20., péntek

Hol, hol, hol?

Hol, hol, hol...

Hol van a bögrém? Hol van apa? Hol a kedvenc pólóm? Hol van a cipőm? Hol a sapkám? Hol van a napszemcsim? Hol, hol, hol??? Hol a kisautóm? Hol a labdám? Hol van a botocskám a parkból? Rollert hozhatok? Hol van? Apa hol van? 

Anyaaa, hol van a Hot Wheels? Nem ez, a másik! Hol van a Lego-fúróautó sárga villogója? Kimegyünk az udvarra? Hol a papucsom? Hol van a sapkám? Hol, hol, hol??? Apa hol van? Hol van a homokozólapát? Anyaholamotorom? Hol van a dobókocka a társasból? Hol van a vonatos mesekönyv? Hol, hol, hol???

Megyünk strandra, hurráááá! Hol a karúszó? Hol van a fürdőbugyi? Pelenkázós neszeszer hol van? Hol a naptej, hol a kalapom? Hol vannak a homokozós játékok? Hol vannak a törölközők? Enni-innivaló hol van? Anyaaa, hol van a cipőm??? Hol, hol, hol???A gumicsónak hol van? Pisilni keeeell, hol a wc? Hova lett a gyönyörű kavicsom???? Nem ez, a másik!!! Hol van a vizipisztoly? Otthon???? Áááááá!!!!!

Hol vannak a tiszta pólóim? Hol van az a levél a banktól? Nem ez, a másik! Hol van az ebédem? Hol van a kulcsom? Hol van a cipőpucoló? Hol van az olló? Hol, hol, hol??? Hol van a kocsikulcs? Hol van az az izé? 

Hol van Jázmin? Hol van apa? Hol van a mama? Hol van az Antarktisz? Hol van a cica? Hol van Ádi? Hol van a világ vége?   

Hol, hol, hol???

(Kép forrása: antikaotika.hu) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Anyák Napjára

Az alábbi bejegyzést az ÉletVár Közösségi Tér zárt facebook-csoportjának írtam. Szívből jött, így hát megírom itt is, úgyis bűntudatom van ...